Kajakhotellet

Bygningen skal skabe umiddelbar interesse hos besøgende og invitere til nærmere udforskning
 

Kajakhotellet har en lang række forretningsaktiviteter som omkring kajakker, kano og SUB-board i form af salg, udlejning, opbevaring, reparation, kurser, gear, events og med det nye hus også cafe. Beliggenheden er perfekt og kajakhotellet vil med sit nye anlæg bidrage betydelig til at der er aktivitet og rekreative tilbud

 

 

 


Forslaget og løsningen går på at bearbejde tagterrasser i form af en rytme af mindre tagterrasser der bliver synlige fra terræn. Overgangen mellem facade og tag er bearbejdet så tagterrasserne står tydeligere frem og tager forskellige udtryk. 

Det store volumen (som egentlig er en flad kasse) har fået en stærkere identitet og en skalering som går bedre sammen med de andre bygninger på vejen.

Den naturlige underopdeling af tagterrassen i mindre lommer passer funktionelt godt idet flere selskaber eller event- arrangementer kan have deres eget område. Underinddelingen gør det også mere interressant at bevæge sig rundt på på bygningen. På kanalsiden kan man promenere på langs af taget og nyde udsigten til aktiviteterne på vandet som på en Mississippihjuldamper.

Der bliver ca. 220 siddepladser.

 

 

Set fra ankomst til området ved rundkørslen.